Saturday, March 26, 2011

Ревностна война между Божинов и Михайлов


Всички с интерес следим “сапунената” сага между Валери Божинов и Ники Михайлов. Родните футболни фенове реагират с досада на любовните четириъгълници в националния. Валери е бесен на Ники за авантюрата му с Алисия. От своя страна Михайлов не му остава длъжен и яко го напада в медиите. Националният ни вратар смята, че Николета Лозанова е виновна за неразбирателството между тях. Кой от кого я е “откраднал” не се знае. Факт е, че отношенията между Божинов и Михайлов се влошиха, а взаимните упреци в пресата показват, че има неразбирателство. Ники се възмущава от претенциите на футболната звезда и смята, че той няма място в националния. Но и отрича да има пръст в решението на Матеус.

И двамата родни футболисти се славят като плейбои и с радост поддържат този имидж. Лошо впечатление прави размяната на плеймейтки и поп фолк диви.

“Толкова ли се свършиха другите жени” – възмущават се фенове. Михайлов не отрича, че има жена до себе си. По думите му личи, че тя е красива и сексапилна. Макар да не споменава име, всички знаем, че става въпрос за Алисия.

Поп фолк изпълнителката на “Важно ли ти е” сподели, че е обичана и уважавана, какво никога преди. Взаимните намеци в медиите са достойни за “сапунка”, а зрителите на “драмата” стават все по-малко.

0 comments:

Post a Comment